Meer vracht voor u met Carreras in Zuid-Europa en met Baltyk in Oost-Europa.

Alpega breidt de nationale en internationale volumes aan vracht en voertuigen in Teleroute voortdurend uit om u te helpen nieuwe transportdeals te vinden. Wij hebben in Zuid- en Oost-Europa een partnership gesloten met twee internationale transporteurs die nu reeds dagelijks vracht posten op Teleroute om uw zoekrendement te verhogen:

Carreras is een van de toonaangevende logistieke groepen in Zuid-Europa. De onderneming werd in 1933 opgericht als een familiebedrijf. Zij bieden hoogwaardige oplossingen voor de hele toeleveringsketen: transport, LTL (minder dan vol - groepage en palletmanagement), opslag (zowel voor meerdere klanten als voor één specifieke klant) en distributie (in omgevings- en gecontroleerde temperatuur) in Spanje, Portugal en Italië. Carreras is een van de logistieke leiders in de FMCG-sector (fast moving consumer goods - artikelen met een korte levensduur en dus een snelle omloop) in Spanje en Portugal, zodat u de beste Spaanse nationale vracht in onze vrachtuitwisseling vindt.

Bałtyk is een toonaangevende expediteur uit Polen met een sterke aanwezigheid in Midden-Europa, de Benelux en Oost-Europa. Het bedrijf is sinds 10 jaar met 2 filialen actief in de transportsector en verhuisde zijn hoofdkantoor in 2015 naar een nieuw gebouw om een aantal diensten voor vrachtbehandeling en opslag uit te breiden.


U vindt al deze extra vracht in uw vrachtuitwisselingsoplossing Teleroute. Enkele nuttige tips om u te helpen:

Wij sluiten voortdurend nieuwe partnerschappen met grote nationale en internationale transportbedrijven om het volume in onze vrachtuitwisselingsoplossing te vergroten, waardoor het makkelijker wordt uw omzet te verhogen. Wij houden u op de hoogte over onze nieuwe partnerschappen.

Ga nu meteen naar Teleroute en zoek vracht van Carreras & Baltyk.

Bekijk onze videoblogpost 'Hoe vracht zoeken' voor meer informatie:

BEKIJK DE VIDEO